Η εταιρεία

Η εταιρεία ALPAGLASS ιδρύθηκε το 2003 με έδρα την Θεσσαλονίκη και ασχολείται με τη εισαγωγή, αποθήκευση και διανομή γυάλινων ειδών συσκευασίας (βάζα - φιάλες) και πωμάτων για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών.

Διανέμει στην Ελληνική αγορά βάζα και φιάλες σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μεγεθών καθώς και τα αντίστοιχα πώματα (βιδωτά & twist off).

Από το 2005, η εταιρεία είναι ο επίσημος διανομέας του ομίλου OWENS ILLINOIS, του μεγαλύτερου παραγωγού γυαλιού στον κόσμο και αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα τις υαλουργίες VETRERIA ETRUSCA & NOELLE und von CAMPE, των οποίων η ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων τους τις έχουν καταστήσει αναγκαίες και στη χώρα μας.

Η μεγάλη επιλογή προϊόντων της εταιρείας, συμπληρώνεται από την συνεργασία της με πολλούς άλλους Ευρωπαίους και μη, παραγωγούς γυαλιού.

Μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία κατόρθωσε να αποκτήσει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά, καθώς κέρδισε την εμπιστοσύνη πολλών και σημαντικών ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων και ποτών με κυρίαρχο στοιχείο την συνέπεια στις συναλλαγές της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει 2 σημεία πώλησης - αποθήκες ανά την Ελλάδα. Στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, και στην ΑΘΗΝΑ.